Kopi Ting Ting bakal berwajah baru

Kopi Ting2 packaging lama, yang dalam gambar, yang Fazila pegang tu dah clear.
.
Now tunggu packaging baru, berwajah baru dan harga baru ya..
.
Bila di keluarkan? Insyaallah tak lama saja lagi…

Harga? Jangan risau Insyaallah masih mampu dimiliki lagi bagi penggemar kopi ting2 kasik buang angin.

 

KOPI JAMU PERAWAN TING TING.

Walau sebenarnya Kopi ni sesuai untuk lelaki dan wanita dan anak dara yang sudah akil baligh, tapi di sebabkan nama KOPI JAMU PERAWAN TING TING dan kotak kaler pink, so ramai yang sangka kan hanya wanita sahaja boleh minum.

Sebenarnya ini maksud 
KOPI JAMU PERAWAN TING TING.

KOPI JAMU adalah Kopi putih di campur dengan beberapa herba terpilih..

PERAWAN pula bila di minum insyaallah sihat dan cergas umpama perawan.

TING TING sihat dan buat kerja laju ber ting ting.

Itu 13 thn dah nma tu di gunakan.
5 tahun dah packaging kaler pink di gunakan. Sebelum warna pink 9 tahun yg lalu sy tak pasti packaging nya warna apa. Maaf sy lupa..

=====================================
Kali ini tahun 2018 Insyaallah packaging baru..
KOPI TING TING..

Bertemakan merah dan putih.. Nah, dah tukar kaler ya, design semua tukar, bentuk kotak dan nma pun tukar..

Merah dan putih lelaki dan wanita boleh amalkan.

Khasiat….
Insyaallah cergas umpama teruna dan dara….

Ikhlas nota hati anak tauke Kopi Pegaga, Kopi Ting2 & jamu mak nenek turun temurun.

 

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *